Hírek

Személyes üzenet lehetősége a dedikálás mellé!

KEDVES NFL-RAJONGÓK!

Szeretettel köszöntünk a 2021-es évben, és kívánunk egy egészségben, boldogságban, sikerekben, vírus- és maszkmentesen eltöltött szuper évet mindenkinek! Nem újévi fogadalomként, de azt ígértük, hogy januártól ismét lehet személyes üzenetek beírását kérni a könyvbe; márpedig az ígéret szép szó… és mi be is tartjuk :)

Az üzenetekből tudjuk, hogy sokan pont ezért halasztottátok erre az évre a rendelést, mert számotokra nagyon fontos volt a személyes üzenet, de – bármennyire szerettük volna – egyszerűen lehetetlenség volt megoldani decemberben. Már érkeznek is szép számmal a kérések, kívánságok, többen kérnek tanácsot,mit és hogyan szoktak beírni egy könyvbe? Nekik szeretnénk segíteni néhány ötlettel. Természetesen, mindenki maga döntheti el, hogy milyen személyes, névre szóló üzenetet szeretne, de szívesen közreadjuk, melyek voltak a leggyakoribbak és legnépszerűbbek az elmúlt évek során.

  • Sok szeretettel …-nak az NFL nagy rajongójának!
  • Sok szeretettel a … csapat nagy rajongójának!
  • Kombinálva: Sok szeretettel az NFL és a … csapat nagy rajongójának!
  • Sok szeretettel …-nak!

Boldog Névnapot / Születésnapot / Eseményt kívánunk!

Ezt akár a fenti példák befejező mondataként is gyakran kéritek. Az is gyakori, hogy valaki csak egy jellegzetes idézetet kér beleírni, szóval csak a fantáziátok szab határt, de csakis jókívánság lehet, gratuláció, semmi sértő vagy hasonló!

Dátum: nem mindenki kér dátumot beírni, de gyakoriak: az aláírás napja vagy az esemény napjának kérése, pl. a névnap vagy születésnap dátumának beírása. Ünnepeknél más a helyzet, de a Karácsony és az Új Év lezajlott, legközelebb majd azt lehet írni, hogy Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánunk, de az még azért elég messze van.

És a legvégén, természetesen a két fiú, a szerzők aláírása. Galuska a maga módján odafirkantott nevével, Richie pedig kihegyezett tollal várja, hogy gyöngybetűivel beírja Nektek saját kezűleg a kért szövegeket.

Jó ötleteléseket kívánunk és még egyszer nagyon köszönjük a sok-sok gratulációt, dicsérő szavakat, fotókat amivel elhalmoztatok minket már eddig is személyes üzenetekben és a https://www.facebook.com/nflkonyv oldalon. Hamarosan lesz a www.nflkony.hu webáruházas oldalunkon új fotóalbum és új „Ti írtátok a könyvről” rovat is – ott szeretnénk megosztani a tőletek kapott fotókat, véleményeket. Számítunk az aktív segítségetekre!

To top