A könyv írásakor a szerzők egyik legfontosabb szempontja az volt, hogy a korábbi kötetek tulajdonosainak is egy gyakorlatilag teljesen új művet tudjanak ajánlani, és az összes eddig tőletek kapott visszajelzés szerint, ezt sikerült tökéletesen megvalósítanunk! Itt is köszönjük az elismerő üzeneteket!

A válasz: mindenképp! Ahogy azt a szerzők a részletes felvezetőjükben is kiemelik: „Akinek pedig az előző könyvekből nem jutott, az a mostani kiadással teljes képet kap az eddigi száz évről. Tehát olyan kötetet vehet kezébe, ami az első két rész nélkül is önálló és érthető!”

Gyakran találkozunk ezzel a jelenséggel! Itt is nyomatékosan hangsúlyozzuk, hogy az 1. és 2. kötet évek óta nem kapható! Hiába ígérik, nem tudják teljesíteni, bár néha hallani 1-1 db-ról, horribilis áron, antikváriumból. A most megjelent NFL – Az első évszázad című könyvünk kapcsán pedig  folyamatosan kommunikáltuk: a könyv forgalmazási jogát fenntartjuk magunknak. Nem kerül  könyvesboltokba, üzletünkben és webáruházainkban vásárolható/rendelhető meg (www.nflkonyv.hu és www.bodico.hu)!

Ha személyes vásárlásról van szó, akkor nem! Gyakori, hogy valaki pl. vidéken él, vagy külföldön dolgozik és a pesti utazás alkalmából szeretné megvenni a könyvet azonnal! Ennek semmi akadálya! Mint bármely más boltba, be tudsz jönni és vásárolni!

Mindig van bőséges készletünk olyan könyvekből, amelyekben előre benne van a két szerző aláírása! Ez igazi kuriózum, amit egyetlen könyvesboltban sem tudnánk megoldani. Nem véletlen, hogy ez a változat a legnépszerűbb. E mellett természetesen, eredeti, nyomdai fóliás változat is kapható, ha valaki mégis inkább azt szeretne.

Igen! Ahogy ígértük, a korábbi gyakorlatoknak megfelelően erre is van lehetőség! És természetesen, ez a teljesen extra „szolgáltatásunk” most is ingyenes! Soha nem számoltunk fel érte plusz költséget, nem is tervezzük! (Ez is gyakori kérdés: mennyivel drágább?) Igyekszünk ezeket a kéréseket is gyorsan teljesíteni, de mivel Richie a kért üzeneteket saját kezűleg írja bele a könyvbe, előfordulhat 2-3 nap várakozási idő, az elfoglaltságaitól függően. Ilyenkor kis türelmet kérünk, mert a beírások miatt külön be kell jönnie az üzletbe. A megrendelésnél – segítségképpen – néhány példát is felsorolunk, milyen üzenetek szerepelnek leggyakrabban a kérések közt, de természetesen, választhatsz teljesen egyedit is. Semmi akadálya!

Üzletünkben készpénzzel és bankkártyával, futárszolgálat esetén csomagküldésnél pedig átutalással (előre utalás) vagy utánvéttel van lehetőségetek fizetni. Az utánvét mindig lényegesen magasabb összeg, és a futárcégek folyamatosan emelik a pénzbeszedési díjakat, sajnos. Banki átutalás esetén, kérjük mindig írjátok bele a rendelésszámot vagy nevet, rendelés azonosítót a közleménybe, hogy tudjuk, kinek a megrendelése lett kifizetve.

Többen jeleztétek, hogy a visszaigazoló (automatikus) e-mailben nincs benne a bankszámlaszám. Ez így igaz! Mindkét honlapon fent van természetesen, az összes többi cégadatunkkal együtt, de a rendelésnek több fázisa (státusza) van, és el kell jutnunk a feldolgozásban oda, amikor az előre utalást választóknak ki tudjuk küldeni azt a kiértesítést, hogy “Fizetésre vár”! Abban van benne a bankszámlaszám. A torlódások elkerülése érdekében az a kérésünk, hogy ezt mindig várjátok meg! Köszönjük, ez nagymértékben megkönnyíti munkánkat.

Ha előrendelted és lehetőséged van személyesen, barát, ismerős, családtag révén személyes átvételre, akkor a világon semmit nem kell csinálnod, csak bejönni az üzletünkbe és ott megvenni. Kérünk egy nevet, amin elő lett rendelve, ha Klubtag vagy, akkor a regisztrációs számodat, és ott helyben még azt is eldöntheted, hogy melyik változatot szeretnéd: a fóliást vagy a 2 fiú aláírásával ellátottat. Ha előrendelted, de futárral szeretnéd megkapni, akkor bizony meg kell rendelned, mert az előrendelésnél nem kértünk sem címet, sem telefonszámot, és ezen adatok hiányában nem tudunk számlát készíteni és átadni a futárszolgálatnak a csomagot.

Ha még mindig lennének kérdések, nyugodtan keressetek minket bármely elérhetőségeinken,
vagy a (+36 30) 495 0116 telefonszámon hívhattok.
Köszönettel, Faragó Edit – Edu – és természetesen, a fiúk, Richie és Galuska

To top