Hírek

NAGYON FONTOS TUDNIVALÓK!

Ezen a hétvégén is (2020.12.19-20.) nyitva tart üzletünk szombaton és vasárnap 10:00-18:00 között, ahol a könyv azonnal megvásárolható akár dedikálva, akár fóliás változatban szeretnétek. Ricsi és Galuska több százat írt alá, jut mindenkinek, aki ezt szeretné. Ha van leadott rendelésed, kérjük a neved és a rendelési számot, de ha egyik sincs, mert csak most értesültél a könyvről, nem kell semmiféle rendelést leadnod, egyszerűen bejössz, mint bármely más üzletbe és meg tudod venni 🙂 nagyon sokan választották ezt a lehetőséget. Futárszolgálatunk a FÁMA, ezt is kérdeztétek. Eddig néhány könyv eltűnéséről van tudomásunk, ezeket igyekszünk pótolni és majd mi tisztázzuk a futárcéggel.

Jelenleg több száz könyv van náluk, ígéretük szerint még karácsony előtt mind kiszállításra kerül, de még hétfő-kedd-szerdán is postázunk. A 2 ünnep között (dec. 28-30) teljes nyitva tartással dolgozunk. A hétfői kiszállítással az 1700-as sorszámig már vagy kimentek a könyvek, vagy eddig elő vannak készítve. Jelenleg a rendelések most éjfélkor 2040-en állnak, tehát ezek a könyvek (1700-on felüli rendelési számok) nem várhatóak karácsony előtt, minden erőfeszítésünk ellenére, de aki mindenképp szeretné és meg tudja oldani, annak a fenti megoldást javasoljuk (üzletben átvenni) és rengetegen élnek is ezzel a lehetőséggel.

Az előre utalást jelenleg mindkét honlapunkon: www.nflkony.hu és www.bodico.hu felfüggesztettük, mert év vége van és könyvelési és Áfa-törvény szerint problémát okoz a könyvelésben. Főleg, mivel nagyon sokan meggondolják magukat és végül eljönnek érte. Nem volt más választásunk. Fizetni változatlanul készpénzzel tudtok, mert bár a terminál megérkezett, a bank rossz fejlécet adott meg a beszerelő cégnek, amivel problémánk lenne a NAV-felé, hát így most csak nézni tudjuk, de használni nem 🙂 Remélem, a legtöbb kérdésre sikerült válaszolni 🙂 Az üzeneteket, napi több száz hívást és e-maileket gyakorlatilag lehetetlen követni, ezért tartottam fontosnak az itteni tájékoztatást. Mindenkinek nagyon köszönünk mindent, a vásárlást, a türelmet, a fantasztikus visszajelzéseket. Szeretettel – Edu

To top